Fizetett hirdetés

2022.11.11. 14:35

ELKÉSZÜLT a második épület a Grand Hill Residence Oradea lakóprojekten belül

Az Eforiei utca 2 D szám alatt lévő épület új koncepciót hoz a nagyváradi ingatlanpiacra.

„A modern élet szükségleteit szem előtt tartva, egy olyan közösséget hoztunk létre a szó valódi értelmében, amely kivételes lehetőségeket kínál. Az egész környezet exkluzív, komfortos és tartós, modern építészeti stílussal, kültéri zöldfelületekkel, többszintes teraszokkal és játszóterekkel a gyerekeknek” – közölték a Grand Hill Residence képviselői.

Megvalósítottunk egy új, innovatív koncepciót arról, hogy mit jelent az OTTHON – egy hely, ahol úgy érzi, hogy egy közösséghez tartozik, kényelmesen és biztonságban érzi magát, pihenhet, álmodozhat, és feledhetetlen pillanatokat tölthet együtt családjával és barátaival.

Az épületben 66 lakás található, modern kialakításúak, 8 szinten; 53 db föld feletti parkoló; 77 mélygarázs; 67 tárolóhelyiség; egy db ALA menedékhely és egy 385 négyzetméter alapterületű üzlethelyiség, amelyben élelmiszerbolt fog működni.

Nagy hangsúlyt fektettünk az aktív életet elősegítő közösségi terek, valamint a szabadtéri pihenőterek kialakítására is:

– a legutolsó szinten sétatér stílusú terasz van, kivilágított sétányokkal, padokkal 495 nm-en,

– a mélygarázs felett 1300 négyzetméter összterületű, kivilágított sétányokkal, padokkal ellátott parkot alakítottunk ki, melybe több mint 20 fajta fát és cserjét ültettünk.

A 2, 3 és 4 szobás apartmanok térben változatosak, így Ön az igényei szerint alakíthatja lakását.

A prémium anyagok és azok minden minőségi szabványnak megfelelő felhasználása egy exkluzív és tartós épület létrehozásához vezetett:

– a falak BCA habtéglából épültek, és 25 cm vastagok,

– a külső hőszigetelés anyagai EPS80 polisztirol és 15 cm vastagságú bazaltgyapot, a vakolás CAPAROL-termékekkel történt – Klebespachetel 100R és látható ásványi adalékos tégla – Meldorfer Classic,

– a vakolat, a fugázó és a mosható festék Baumit termékek,

– az erkélyek padlóra rögzített biztonsági üvegkorlátokkal vannak ellátva, összefüggő alumínium profilban,

– a Rehau csővel készült, polisztirolra szerelt, félszáraz esztrich borítású padlófűtést egy nagy teljesítményű Danfoss hőmodul látja el. Táplálása az épület földszintjén kialakított hőközpontból történik, az egyes otthonok egyedi szabályozását biztosító hőmodulból,

– a 6 rekeszes GEALAN PREMIUM asztalos nyílászáró és a beépített, elektromosan működtethető külső redőnyöket, valamint rovarvédő hálókat tartalmazó 3 üveglapos ablak garantálja Önnek a szükséges kényelmet.

AZ ÉPÜLET ENERGETIKAI BESOROLÁSA: A KATEGÓRIA.

Az épületre megszerzett A kategóriájú energiatanúsítvány bizonyítja annak minőségét és hatásfokát, jelzi, hogy jól szigetelt, energiahatékony berendezésekkel, minimális energiaveszteséggel rendelkezik a fűtés, hűtés vagy szellőztetés, vízmelegítés és világítás terén, valamint áttekintést nyújt a karbantartási költségekről.

Energiahatékonyság és minimális karbantartási költségek – ez az egyik prioritásunk.

A lakástulajdonosok irányában történő teljes átláthatóság érdekében, minden megvásárolt lakás rendelkezik a munkálatokra és a felhasznált anyagokra vonatkozó jótállási bizonyítványokkal.

A lakásokat mosható festékkel fehérre festett falakkal, konnektorokkal/kapcsolókkal, 1 klímaberendezéssel és elektromosan működtetett redőnnyel, VAGY VÉGLEGESÍTVE adjuk át (a vevő HÁROM-fajta járólap és csempe közül választhat, HÁROM-féle 8 mm-es parketta erős igénybevételhez, KÉT-féle ajtó a Porta Doorstól és szaniterek a Rocától).

Mélygarázsbeli parkolóhely vásárlásakor lehetőség van az épület alagsorában elhelyezett tárolóhely beszerzésére is.

Függetlenül attól, hogy miért szeretne közösségünk tagja lenni:

– családi otthon

– munkahelyhez vagy egyetemhez közeli lakás

– egy lakás, amit akár SZÁLLODAI RENDSZER-ben szeretne bérbe adni, ELHELYEZÉSE garantálja céljai teljesítését.

A Grand Hill Residence Oradea 6 percre van a Nagyváradi Egyetemtől, 3 percre a Lotus Centertől, 6 percre a Nymphaea Aquaparktól, 11 percnyi autóútra Félixfürdőtől vagy a Püspökfürdőtől.

„MERT MEGÉRDEMLI!” A teljes ingatlan-árajánlatért keresse fel a hivatalos weboldalt: www.grandhillresidence.ro

Hívja MOST az értékesítési irodát: +40 720-001-243

vanzari@grandhillresidence.ro

 

Fizetett hirdetés!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában