Programajánló

2022.06.10. 09:48

Kezdődik a Retro Summer Festival

A 80–90-es évek zenéje a főszereplője a június 10–12. között, Püspökfürdőn (Băile 1 Mai) zajló Retro Summer Festivalnak, mely a maga nemében egyedülálló rendezvénynek ígérkezik Bihar megyében.

BN-összeállítás

A fesztivál programját az alábbiakban közöljük.

Június 10., péntek: 10–18 óra között különböző szórakoztató programok (balance fit, aqua zumba, műhelyfoglalkozások, bábszínházi előadás, kangoo jumps és egyebek) várják a kicsiket és nagyokat a Chill Zone, a Family Zone és a Pool Zone helyszíneken. A színpadon 18 órától Lil Rose and band lép fel, 19 órától Warm Up Party várható, 20 órától az Abebe „Bebe” Daniel and band, 21 órától Mr President aka LayZee, 22 órától Dr Alban, 23 órától a No Mercy lép színpadra. Éjféltől after party a Columbusszal.

Június 11., szombat: 10–18 óra között különböző szórakoztató programok (balance fit, aqua zumba, műhelyfoglalkozások, bábszínházi előadás, kangoo jumps) várják a kicsiket és nagyokat a Chill Zone, a Family Zone és a Pool Zone helyszíneken. A 18 órától kezdődő „bemelegítő” partit követően 20 órától a kilencvenes évek legjobb slágerei lesznek a középpontban, színpadon Down Low, Ray Horton és Natascha Wright ex La Bouche. 21 órától a C-block koncertezik, 22 órától a Fly Project lép színpadra, 23 órától NanaDarkman-koncert, éjféltől pedig after party Marcella Woodsszal.

Június 12., vasárnap: 10–18 óra között különböző szórakoztató programok (balance fit, aqua zumba, műhelyfoglalkozások, bábszínházi előadás, kangoo jumps) várják a kicsiket és nagyokat a Chill Zone, a Family Zone és a Pool Zone helyszíneken. A színpadon 18 órától Donia Sax felel a bemelegítő partiért, 20 órától a Fraţii Jdieri formáció lép színpadra, őket 21 órától Lian Ross követi, 22 órától Haddaway, 23 órától a Crazy Little Queen Tribute Band lép színpadra. Éjféltől az after partiért a Columbus felel.

Tizennégy éven aluli gyermekeknek a belépés ingyenes, amennyiben egy felnőtt kíséretében érkeznek. További információk a Retro Summer Festival Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán, valamint a VD Music Event Production közösségi oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában