Koncert

2022.05.29. 15:41

Fergeteges koncerthangulat a nagyváradi várban

Fotók: Varga Zsolt/Vargas Art Photo

Törő Enikő

A Minden Magyar Majálisa programsorozat harmadik napján, szombat este több mint hatezer ember szórakozott együtt a Honeybeast és a Neoton Família koncerteken. Sejteni lehetett, hogy ezen a napon látogatnak ki a legtöbben a várba, ugyanis két korosztályt kiszolgáló meghívottak álltak színpadra. Az elsőként fellépő Honeybeast ezúttal sem okozott csalódást, a dalok nagy részét együtt énekelte velük a közönség. Természetesen elhangzottak az Így játszom, a Gyönyörűm, a Maradok című slágerek, de az egyik legújabb daluk, melyet Kovács Paulinával közösen alkottak, a Tele a szívem is nagy sikert aratott, azok körében is, akik eddig nem ismerték. A legnagyobb slágerüket természetesen a koncert végére hagyták, mely nem más, mint A legnagyobb hős. Az együttes tagjai a közvetlenségükről is újra tanúbizonyságot tettek, a koncert végén nem maradt el a fotózkodás, autogramosztás sem a rajongókkal. 

A Neoton Família koncertjéről sem lehet másképp beszámolni, minthogy tombolt a közönség, s jól látszott, hogy nemcsak a fiatalok, hanem az idősebbek is ki voltak már éhezve erre így a koronavírus-járvány után. A Neoton néhány új dalt is előadott, melyet úgy tűnt, hogy még sokan nem ismernek, de a legnagyobb slágereikkel is megörvendeztették a résztvevőket: a Sandokan és a Don Quijote felpörgette a közönséget, a koncert végére pedig kétszázhúsz feletti sebességgel tapsoltak a 220 felett című dalra. 

Pozitívumként kell megemlíteni, hogy mindkét koncert kilencven perces volt, és egymás után, csúszás nélkül zajlottak az események, a hűvös idő pedig egyáltalán nem szegte kedvét a közönségnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában