Vásár

2022.04.16. 19:03

Húsvéti vásár zajlik a nagyváradi várban

Fotó: Alexandru Nițescu

Fotó:

Megkezdődött pénteken a Nagyvárad és Térsége Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (APTOR) által szervezett húsvéti vásár a nagyváradi várban. A nem oly kellemes időjárás ellenére is sokan kilátogattak hétvégén az egyedi dekórációkkal tarkított kavalkádra, amely nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek számára is nagyon jó kikapcsolódásnak ígérkezik. 

A megszokott kézműves termékek mellett különféle ételek és italok közül lehet válogatni. A fejedelmi udvarban kialakítottak egy kis labirintust a gyerekeknek, akik emellett vonatozhatnak és körhintázhatnak is. 

Ugyanakkor alkótóműhelyek, lufifújás, arcfestés és buborékfújás is szerepel az APTOR programkínálatában, illetve az itt-ott kiállított embernagyságú figurákkal is lehet fotózkodni. A tevékenységek teljes listája napi lebontásban a www.targuldepastioradea.ro honlapon és a Facebookon (Targul de Pasti Oradea) érhető el. Az esemény péntektől hétfőig 12–22, keddtől csütörtökig 14–21 óra között látogatható április 25-éig. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában