Valahol Európában

2022.03.02. 19:00

Musical-előadás Margittán

A nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata 2022. március 16-án, szerdán 18 órakor, a margittai Művelődési házban vendégszerepel Dés László, Nemes István, Böhm György, Korcsmáros György, Horváth Péter: Valahol Európában című musicaljével. Jegyek elővételben, korlátozott számban, a margittai RMDSZ székházban kaphatók. Ára 30 lej.

 

Az egyre csak pusztuló világ romjai között jókedvű gyermekek csapatokba verődve küzdenek az életben maradásért. Szeretetre, gondoskodásra, néhány jó szóra vágynak, ám a felnőttek képmutató és rideg világa kiveti magából őket. Úgy döntenek, együtt vészelik át a háború vészterhes időszakát, otthonuk pedig egy elhagyatottnak tűnő birtok lesz, ahol Simon Péter egykori karmesterrel találkozva, megismerik, hogy mi az a remény, barátság és hűség, és megtanulják, hogy „nem szabad félni”. A Radványi Géza világhírű filmjéből született nagy sikerű musical-adaptációt Györfi Csaba viszi színre csaknem húsz gyermekszereplővel, a Lilliput Társulat művészeivel és meghívott alkotókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában