Parkolóhelyek

2022.01.31. 12:00

Több mint száz új parkolóhely létesül a Nottara utcán

A Fürdői (Nufărului) úti felújítások nyomán felszámolt parkolóhelyek egy részét az azzal párhuzamos Constantin Nottara utcán pótolják. A Nagyváradi Helyi Tanács tavaly már kisajátított két területet erre a célra, de időközben talált még egy 584 négyzetméteres helyet a két másik között, amelyet szintén kisajátít, a rajta lévő házakat, építményeket lebontja, és helyükön alakítja ki a parkolóhelyeket. 

A három Nottara utcai telken összesen 126 parkolóhely lesz. Megjegyzendő, hogy a Fürdői út felújítása során a McDonalds és a villamos végmegálló közötti szakaszon összesen 150 parkolóhelyet szüntetnek meg, és a közeljövőben megkezdődik a villamosmegállóban a parkolóház építése is. 

A Nottara utcai új parkolóhely kialakításának költségvetése 591 ezer lej áfával együtt, a kivitelezési időszak egy hónap. Az aszfaltozott felület 485 négyzetméter lesz, a járdák 85 négyzetmétert foglalnak majd el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában