Figyelem!

2022.01.08. 20:03

Leszakadt a mennyezet az aluljáróban

Lezárták a váradi nagyállomás melletti aluljáró Bukarest tér felőli részét keddig, mivel leszakadt a mennyezet egy darabja szombat délután, pontosabban a két villamossín közti rész, felülről nézve.

ERDON-összeállítás

 

Lezárták a váradi nagyállomás melletti aluljáró Bukarest tér felőli részét keddig, mivel leszakadt a mennyezet egy darabja szombat délután. A polgármesteri hivatal közleménye szerint szerencsére nem sérült meg senki, az incidenst valószínűleg vízszivárgás okozta. A szakemberek első ránézésre arra a következtetésre jutottak, hogy a tartószerkezet nem sérült, ezért néhány nap múlva újra használható lesz az aluljáró ezen része. A helyszínen különben vizsgálódtak a Drumuri Orășenești, a RER Vest cégek dolgozói is, eltávolítva a még balesetveszélyes elemeket, illetve a törmelékeket. A helyi rendőrök pedig a helyszín körbekerítéséről és biztosításáról gondoskodtak. Felmerült korábban az, hogy az aluljárót idén felújítják európai uniós pénzforrásokból, mindenesetre a munkálatok prioritást képeznek a polgármesteri hivatal műszaki igazgatósága számára, áll a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában