RER Vest

2021.12.10. 18:00

Jó telefonszám

Fotó: bihoreanul.ro

Tegnapi cikkünkben számoltunk be arról, hogy kérésre nagy volumenű hulladékot szállít el a RER Vest nagyváradi köztisztasági szolgáltató vállalat. A polgármesteri hivatal közleményében azonban pontatlan elérhetőség jelent meg, a jó telefonszám, amelyen a polgárok kérhetik a köztisztasági szolgáltatótól a nagy méretű hulladék elszállítását, a következő: 0721-265-950. Mint írtuk, a kampány december 13–24. között, hétfőtől péntekig, 07.30– 15.30 óra között tart, és kizárólag természetes személyeknek szól. 

A kampány keretében nagy méretű hulladékokat, például bútorokat, háztartási cikkeket, szőnyegeket, matracokat stb. (kivéve az elektromos és elektronikus berendezéseket és azok tartozékait) gyűjt be és szállít el a RER. Csak azok a váradiak kérhetik a nagy méretű hulladék begyűjtését a lakóhelyüktől, akiknek van érvényes szerződésük a RER Vest céggel, ugyanakkor nincs fizetési hátralékuk a szolgáltató felé. Az elszállításkor a szolgáltatást igénylő polgár is jelen kell legyen, és a hulladékot szétszerelve a háza, lakhelye elé kell kitennie olyan helyre, ahova a RER járműve közvetlenül a közútról be tud hajtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában