kiállítás

2021.11.01. 19:00

Kínai Fotográfiai Fesztivál Nagyváradon

Fotó: Csíki János

Az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület október 15–29 között szervezte meg a Kínai Fotográfiai Fesztivált. A kilencedik alkalommal megrendezett fesztivált az aktuális járványügyi helyzet miatt csak online szervezték meg, az egyesület honlapján a közönség összesen tíz kiállítás anyagát szemlélhette meg. A fesztivált hagyományos kiállítással zárták október 29-én, pénteken a FIAP-kiállítóközpontként is működő Euro Foto Art Galériában.

A helyszínen megjelenteket, illetve a rendezvényt online követő közönséget a városi múzeum képviseletében Ioan Ciorba szekcióvezető köszöntötte, aki felolvasta Jiang Yu nagykövet asszony Tóth Istvánnak, az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület elnökének címzett levelét, melyben kiemelte a fotográfiai fesztivál két ország közötti kultúraösszekötő szerepét. A kiállításmegnyitón fellépett Thurzó Sándor József brácsaművész. A Festői Románia és Kína címet viselő kiállítás 2021 december 2-ig látogatható kedd és vasárnap között, naponta 9–17 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában