Munkálatok

2021.10.20. 10:00

Ketten pályáztak a műszaki szolgáltatói és művezetői feladatkörök ellátására

Fotó: Illusztráció

Ciucur Losonczi Antonius

Két árajánlat érkezett (a Baseli Drum Consult és a Carpat Design Consulting társaságok pályáztak) a Bihar Megyei Tanács által a 2021 és 2023 közötti időszakra meghirdetett elektronikus közbeszerzési eljárásra, melynek tárgya műszaki szolgáltatói és művezetői feladatkörök ellátása volt az önkormányzat által finanszírozott megyei úthálózat munkatelepein. A tender becsült értéke nettó 790 ezer lej és 1 millió lej között mozog.

A következő munkálatokról lenne szó: a 792-es jelzésű megyei út teljes felújítása, illetve a hidak rekonstrukciója; a Tasádfő-Kiskopács-Szegyesd közti 767-es megyei út korszerűsítése; a Pusztaújlak- Kabaláspatak-Borszeg-Alsótótfalu közti 767 A megyei út felújítása és korszerűsítése; a Bihardobrosd- Vércsorog közti 767-es megyei út felújítása és korszerűsítése; a Belényes-Biharrósa-Esküllő-Élesd közti 764-es megyei út felújítása és korszerűsítése; a 76-os országút-Bihardobrosd-767 C megyei út-767-es megyei út-Lankas-764-es megyei út közti útszakasz felújítása és korszerűsítése; a Sólyom-Tenkeszéplak-Feketekápolna közti 768 A megyei út korszerűsítése; a Mezőbikács-Jánosda közti 797 A megyei út korszerűsítése; a Vasand- Váraduzsopa közti 795-ös megyei út korszerűsítése; a Nagyszalonta és Tenke közti 795 A jelzésű megyei út felújítása és korszerűsítése; a Vércsorog-Bélkalocsa közti 767 D jelzésű megyei út korszerűsítése; útkereszteződés kialakítása és vízelvezető munkálatok végzése a 108 I jelzésű megyei úton; a Váraduzsopa- Nyárló közti 795-ös megyei út felújítása; a Kozmaalmás-Bihar-Szilágy megyehatár közti 190 G jelzésű megyei út felújítása; egy hídnak az építése a 764 H jelzésű megyei út Nyimesden; pallóknak az építése a 767-es megyei úton Vércsorogon; egy hídnak a javítása a 764 D jelzésű megyei úton Barátkán. Az árajánlatok áttanulmányozása folyamatban van, később közlik az eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában