Felhívás

2021.09.02. 13:23

Rajz- és prózaíró pályázat gyermekeknek

Fotó: Illusztráció

Törő Enikő

A Diakónia Keresztyén Alapítvány nagyváradi fiókja rajz- és prózaíró pályázatot hirdet gyerekeknek Nagyszülőkkel nagyszerű címmel. A pályázaton belül két kategóriát hirdettek meg. Az első kategória: rajzpályázat óvodások, valamint elsősök és másodikosok számára. A gyermekek egy általuk kiválasztott technikával olyan rajzot kell készítsenek, amely egy, a nagyszülőkkel közös élményt örökít meg. A második kategória: prózaírás két alkategóriában, erre 3–4. osztályosok és 5–8. osztályosok diákok jelentkezhetnek. A gyerekek egy olyan eseményt, élményt kell leírjanak, mely velük és/ vagy a nagyszüleikkel történt meg.

A pályázat beküldési határideje: 2021. október 1. Postacím: Fundatia Crestină Diakonia Filiala Oradea, str. M. Kogălniceanu nr. 30., Oradea. E-mail: diakoniaoradea@yahoo.com. A levélben/e-mailben tüntessék fel a pályázó nevét, életkorát és azt, hogy milyen csoportba, osztályba jár, valamint a pályázó/szülő/nagyszülő e-mail címét vagy telefonszámát.

A pályázat nyerteseit októberben értesítik a díjátadó időpontjáról, telefonon vagy e-mailben. A díjátadó helyszíne: nagyvárad-olaszi református templom. A szervezők arra kérik a jelentkezőket, hogy amennyiben lehetséges, a díjátadón a nagyszülők is vegyenek részt.

A díjak a következők: 1. díj – babzsák, 2. díj – hátizsák meglepetés-ajándékokkal, 3. díj – ajándékcsomag.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában