Nyitás

2021.05.28. 14:22

Megnyílik a nagyváradi Nymphaea aquapark

Keddtől, június 1-jétől kezdődően megnyitják a nagyváradi Nymphaea aquaparkot a látogatók előtt. A létesítményt üzemeltető Nagyváradi Közterület-fenntartó Vállalat (ADP) közleménye szerint egyelőre csak a belső rész nyílik meg, ahol a hatályos járványügyi rendelkezéseknek megfelelően 700 látogatót tudnak egyszerre fogadni. Ez hetven százalékos kihasználtságot jelent a belső terekre vonatkozóan. A külső részt az elkövetkező időszakban, az idő felmelegedésével fogják a látogatók rendelkezésére bocsájtani. A nyitvatartási idő: naponta 10–22 óra között. Mivel csak korlátozott számban tudják fogadni az érdeklődőket, az ADP azt ajánlja mindenkinek, hogy a belépőjegyeket előre váltsák meg, a következő linken keresztül: http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete.

Az aquapark bejáratánál egy járványügyi zónát fognak kialakítani, ahol megmérik a látogatók testhőmérsékletét. Ugyanakkor felhívják a látogatók figyelmét arra, hogy kötelesek betartani az érvényben lévő járványvédelmi rendelkezéseket, illetve követni az aquapark adminisztrátora, az ADP által megállapított belépési útvonalakat.

A Nymphaea aquapark belső terében öt medence, két jakuzzi és csúszdák is az érdeklődők rendelkezésére állnak. Emellett szauna, wellness-részleg, török- és gőzfürdő is a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére áll.

A belépőjegy egy napra 60 lejbe kerül felnőtteknek, 50 lejbe a 14 és 18 év közötti tanulóknak, illetve nyugdíjasoknak, valamint 30 lejbe a 3 és 14 év közötti gyermekeknek. A 3 évnél kisebb gyermekek számára ingyenes a belépés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában