Állásajánlatok

2021.01.17. 11:52

Szabad munkahelyek Bihar megyében

A Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztató Ügynökség (AJOFM) közleménye szerint január 13-án 840 szabad munkahely volt a megyében, melyek közül 784 Nagyváradon.

A meghirdetett szabad munkahelyek közül 128 állás felsőfokú tanulmányokat igényel, keresnek például adatbázis-kezelőt, jogtanácsost, minőségellenőrt, grafikust, vezérigazgatót, közgazdászt, gazdasági elemzőket, projektmenedzsert, szakmérnököket, programozókat és egyetemi oktatókat.

További 460 állás betöltéséhez ugyanakkor elég középfokú végzettség vagy szakiskola: postás, menedzserasszisztens, konfekciós, diszpécser, lakatosok, autószerelők, kereskedelmi dolgozók, szerződéskötő ügynökök, minőségellenőr, ügyfélszolgálatos, kamionsofőrök.

A képzettséget nem igénylő munkaköröket illetően 196 szabad munkahelyt hirdettek meg, többek között kézi csomagolót, árumozgatót, alkatrész-összeszerelőt, építőipari munkást keresnek. Élesden 1, Belényesben 5, Nagyszalontán 50 állás vár arra, hogy betöltsék. Margitta körzetében egy szabad munkahelyet sem hirdettek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában