Támogatott tartalom

2020.11.19. 11:14

Viorel Cataramă magyarcsékei látogatása után: „a helyi hatóságok az utcán hagyják az embereket”

Viorel Cataramă erősen kötődik Bihar megyéhez. Amióta '91-ben Belényesben megnyitotta az egyik legsikeresebb gyárat Romániában, a vállalkozó most visszaköltözött Nagyváradra, és körbejárja a megyét, hogy megtudakolja azokat a valós gondokat, amelyekkel a Bihar megyeiek szembesülnek. A Pro România Bihar megyei szenátorjelöltje, a Pro România csapatával együtt egy igazi kihívásra vállalkozott. Alsóbiharkristyórtól Érmihályfalváig, Keményfoktól Bondoraszóig Viorel Cataramă minden várost és községet meglátogat, leginkább a piacokat, mert ott találja meg az Orban-kormány új megszorításai által leginkább érintetteket, a kistermelőket.

Tegnap a Pro România karavánja a magyarcsékei piac után Dusafalvára, Tőkefalvára, Cseszvárára és Jancsófalvára látogatott. A körút végére Viorel Cataramă mély csalódását fejezte ki amiatt, ahogyan a helyi hatóságok viselkednek az emberekkel szemben: „A kistermelők csupán a munkához való jogukhoz ragaszkodnak, nem kérnek sokat. Szeretnének dolgozni, hogy eltarthassák családjukat. Ez kész bűncselekmény. Nem csukhatják be a piacokat, miközben a hipermarketek nyitva maradnak. Így viseli gondját Ilie Bolojan és Gheorghe Carp a Bihar megyei embereknek. Útra teszi őket, megfosztva kenyérkeresetüktől azért, hogy teljesítsék a Bukarestből, az Orban-kormánytól érkező utasításokat.”

A következő napokban a Pro România Bihar megyei szenátorjelöltje, Viorel Cataramă Élesdre, Margittára, Barátkára és Belényesre látogat el.

A december 6-i parlamenti választásokon adja le voksát a szavazólap 4. helyére. Szavazzon a Pro Româniára.

VÁLASSZA A SZABADSÁGOT! SZABADSÁG NÉLKÜL NINCS ÉLET!

 

A PRO România Párt Bihar megyei szervezetének megbízásából kiadja az Inform Media Press Kft. Megbízói kód: 11200008

Választási reklám, CH 11010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában