Támogatott tartalom

2020.11.25. 08:11

Ingyenes COVID-19-tesztelés Nagyváradon és Belényesben!

A Bihar megyeieknek most lehetőségük van megtudni, újabb pénzkiadás nélkül, hogy megfertőződtek-e a COVID-19-cel vagy sem. Ma, november 25-én, 13–16 óra között, a nagyváradi Szent László (Unirii) téren, Ferdinánd király szobrának környékén a Dr. Adina Alberts Egyesület ingyenes, tömeges szabadtéri tesztelést tart. „A Dr. Adina Alberts Egyesület több, különféle humanitárius akciót bonyolított már le. A múlt héten Slobozián tartott ingyenes, nagy sikerű tesztelési akció után most örömmel jelentem be, hogy hasonlót szándékozunk tartani a Bihar megyeiek körében is. A tesztelés a szabadban történik. (…) A tesztek az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) és az Országos Gyógyszer- és Orvostechnikai Ügynökség (ANMDM) által engedélyezettek, és a világon mindenhol alkalmazzák őket, 98 százalékos pontossággal és 92 százalékos érzékenységgel, 10 perc alatt kimutatják az eredményt. Az érdekeltek, akik szeretnének részt venni az INGYENES tesztelésben, részletes felvilágosítást kaphatnak a +40 770-593-594-es telefonszámon”, nyilatkozta Adina Alberts hivatalos Facebook-oldalán.

Az ingyenes tesztelési projekt Viorel Cataramă ismert üzletember kezdeményezésére érkezett Bihar megyébe, aki egyéni támogatásával biztosította ezt a jótékonysági akciót.

Az ingyenes tesztelés folytatódik Belényesben november 26-án, csütörtökön 10.30–13 óra között, a központi parkban.

NAGYON FONTOS: AZ IDŐPONTKÉRÉS ÉS A TESZTELÉS BEBIZTOSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN, VALAMINT EGYÉB RÉSZLETEKÉRT HÍVJA A +40 770-593-594-es TELEFONSZÁMOT.

VÁLASSZA A TESZTELÉST! VÁLASSZA A SZABADSÁGOT!

 

A PRO România Párt Bihar megyei szervezetének megbízásából az Open Politics Kft. készítette. Megbízói kód: 11200008

Választási reklám, CH 11010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában