Online oktatás

2020.10.01. 06:52

Vörös forgatókönyv a 16-os iskolában

Vörös forgatókönyv lépett érvénybe szerdától a nagyváradi 16-os Általános Iskolában, miután a tanintézményben öt koronavírusos fertőzést is igazoltak. Az oktatás online formában folytatódik, harminc perces tanórákkal. Az iskola közösségi oldalán közzétett tájékoztatás szerint négy diák és egy tanár fertőződött meg. A Bihar megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) járványügyi vizsgálatot indított tegnap a tanintézményben.

Zárva marad ugyanakkor a margittai Horváth János Elméleti Líceumhoz tartozó óvoda is – döntött a megyei vészhelyzeti bizottság kedden. Az óvodát szeptember 21-én zárták be, október 5-ig mindenképp a vörös forgatókönyv marad érvényben. A sárga forgatókönyv szerint jelenleg egyetlen iskolában folyik az oktatás: az úsztatói Gâlgău Iosif Tanító Általános Iskolában. A megye többi tanintézményében a zöld forgatókönyv szerint zajlik a tanítás, ám amennyiben egy gyereknél jelentkezik a koronavírus-fertőzés, a hagyományos órákat felfüggesztik és online folytatják a tanulást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában