Támogatott tartalom

2020.08.28. 09:19

Kingart – az ajándékbirodalom

Fotó: Laci

Több mint 22 éve született meg az ötlet, hogy távoli kultúrák kézműves termékeit hozzuk el, ismertessük és szerettessük meg Nagyvárad lakóival és az ideutazó turistákkal. Közép- és Dél-Amerika, Afrika, a Távol-Kelet országai – Indonézia, Kína, Thaiföld, Vietnam – természetes anyagból készült dísztárgyai, ékszerei nagy sikernek örvendtek azok közt , akik első Kingart boltunkat meglátogatták. Számuk egyre nőtt, sokan törzsvásárlóinkká váltak, amit ezúton is hálás szívvel köszönünk!

Nőtt az igény a termékek iránt is, ezért egyre bővítettük a skálát és boltjaink számát. Volt olyan időszak, amikor Nagyváradon öt helyen működtünk, és több üzletet nyitottunk az országban is: Aradon, Brassóban, Kolozsvárott és Marosvásárhelyen.

A 2008-ban kezdődött gazdasági válság kissé elterelte rólunk vásárlóink figyelmét, ezért át kellett gondolnunk a kínálatot, és más típusú termékek is megjelentek polcainkon.

A tavalyi év folyamán éreztük azt, hogy itt van az idő visszatérni, feleleveníteni a kezdeteket, új lendületet adni a Kingartnak. Igényes kézműves termékekkel virágoztattuk fel boltjaink kínálatát. Igazunk lett! Élénk érdeklődés övezte a szebbnél szebb, fából, kerámiából, textíliából, magvakból stb. készült indonéz, thai dísztárgyakat és divatékszereket.

 

Sajnos idén sem maradt el a gazdasági krízishelyzet a koronavírus-járvány miatt… Mi mégis bízunk benne , hogy az érdeklődés nem halványul el, ezért gyönyörű, színes anyagokból készült ruhadarabokkal kápráztatjuk el kedves vásárlóinkat. Ezek viselése igazi segítséget nyújt a nyári hőség elviselésében, színkavalkádjuk mosolyt csal az arcokra. A keleti meditáció, jóga híveinek pedig extra minőségű matracokkal és egyéb kellékekkel is szolgálunk. Ezüstékszer kínálatunkat is folyamatosan bővítjük, a világ számos országából importált darabokkal, hogy lehetőleg minden igénynek eleget tegyünk. Legújabb készletünk Thaiföldről érkezett, számos darabja hűen tükrözi a keleti szokásokat és hitvilágot.

Reméljük, ezen rövid tájékoztatónk kedvcsináló lesz és elér azokhoz is, akik eddig kevésbé látogattak bennünket. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt és vásárlót a Fő utcán és a Lotus üzletközpontban lévő Kingartban!

(Hirdetés: 10315)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában