Korlátozottan

2020.08.04. 10:30

Elszármazottak találkozója Réven

Tizenötödik alkalommal szervezték meg múlt vasárnap a Révről Elszármazottak Találkozóját. A rendkívüli körülményekre való tekintettel a rendezvény idén csak egy templomi istentiszteletre korlátozódott, melyet egy rövid kulturális műsor követett. A hívek a rendelkezéseknek megfelelően védőmaszkban vettek részt az eseményen.

Papp Csaba helyi református lelkész a János evangéliuma 3:30–36. versei alapján tolmácsolta a jelenlevőknek Isten igéjét. Prédikációjában kiemelte: fontos a jánosi útmutatás követése, mind az egyházban, mind a közéletben. Szolgálni kell, vállalni a munkát a közösség érdekében. Nincs kicsi vagy nagy szolgálat, nincs értéktelen hozzájárulás. Fontos az, hogy egymást kiegészítve maradandót hozzunk létre, hozzáállásunk, cselekedeteink által, mondta többek között a tiszteletes.

Az igehirdetés után Hasas János alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, majd Szabó József megyemenedzser, a Bihar Megyei RMDSZ megyei tanácselnökjelöltje is szólt az egybegyűltekhez. Ezt követően Vincze Jázmin és Meleg Vilmos színművész verses összeállításának örvendhettek a résztvevők. A templomi rendezvény nemzeti imánk eléneklésével zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában