Kurzus

2020.07.30. 17:00

Még lehet jelentkezni a vakációs fotótanfolyamra

Még csak pár nap maradt az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület által szervezendő vakációs fotótanfolyam kezdetéig, amelyen 12–14 év közötti gyerekek és 15–19 év közötti fiatalok vehetnek részt. A tanfolyam augusztus 4-én indul, helyszíne a nagyváradi vár C épületének első emeletén található egyesületi székhely. A kéthetes tanfolyam során a 15– 19 éves korosztályú csoport kedden, szerdán és csütörtökön 9–11.30 óra között, a gyerekek pedig 11.30 – 13.00 óra között sajátíthatják el a fotózás alapjait. A képzést Tóth István, az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület elnöke vezeti. Az elméleti órák egy részét a Tóth István Fotótechnikai és Fotóművészeti Gyűjtemény termeiben tartják. A tanfolyam során a résztvevők megtanulhatják, mire is kell figyelniük a fotózás során, de ismereteiket gazdagíthatják a fotózás és fényképezőgépek történelmével, a klasszikus és analóg fotózás részleteivel. Tájképek, portrék és másnemű fotók készítésének technikáit módszereit sajátíthatják el, illetve terepgyakorlaton is részt vesznek. A tanfolyam végeztével az alkotásokból augusztus 20-án, 18 órától az Euro Foto Art Galériában kiállítás nyílik. A tanfolyamon három helyet hátrányos helyzetű személyeknek tartanak fenn, számukra a képzés ingyenes. A végzősök az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület tagjaivá válhatnak.

A tanfolyamra jelentkezéssel kapcsolatos további információk a 0741-212-111 telefonszámon, vagy az eurofotoart@gmail.com e-mail címen keresztül igényelhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában