Csatornafelújítás

2020.05.13. 15:49

Munkálatok a Kapucinus utcán

Csatornafelújítási munkálatok zajlanak a nagyváradi Kapucinus (Traian Moșoiu) utcán, melynek következtében lezárták azt az autósforgalom elől. Módosult a 10-es, a 14-es, a 20-as és a 30-as jelzésű autóbuszok útvonala is, a következők szerint.

A Velence negyed fele haladó 10-es jelzésű autóbusz a következő útvonalon halad: Vitéz (Decebal) utcai buszállomás – Rhédey (Matei Basarab) u., Közgazdasági Főgimnázium előtt – Vámház (Sucevei) u. – Zárda (Mihai Viteazul) utcai ortodox zsinagóga – Nagyvásártér (December 1. park) – Ghillányi (D. Cantemir) u. – Muntele Găina u. – László (Războieni) u. – Szőllős (Seleușului) u.

Az Észak-Őssi fele haladó 14-es számú autóbusz útvonala a következőképpen módosul: Rulikowski (Universității – Calea Armatei Române) u. – Vámház (Sucevei) u. – Zárda (M. Viteazul) utcai ortodox zsinagóga – Nagyvásártér (December 1. park). A továbbiakban az útvonal változatlan a végállomásig.

A 20-as jelzésű autóbusz útvonala csak Velence-Szőllős irányába változik a következő módon: Ogorului u. – Aradi út – Vitéz (Decebal) utcai buszállomás – Rhédey (M. Basarab) u. – Vámház (Sucevei) u. – Zárda (M. Viteazul) utcai ortodox zsinagóga – Nagyvásártér (December 1. park) – Ghillányi (D. Cantemir) utca. A továbbiakban az útvonal változatlan.

A 30-as jelzésű autóbusz útvonala csak Rogériusz fele módosul a következő módon: Ogorului u. – Rulikowski (Universităţii-Calea Armatei Române) u. – Vámház (Sucevei) u. – Zárda (M. Viteazul) utcai ortodox zsinagóga – Nagyvásártér (December 1. park) – Gojdu-tér (Piața Emanuil Gojdu). A továbbiakban az útvonal változatlan.

Borítókép: a jelenlegi munkálatok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában