Ügyfélszolgálat

2020.05.12. 10:44

Fokozatosan újraindul az ügyintézés a nagyváradi városházán

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal már készül arra, hogy fokozatosan beindítsa az ügyfélfogadást a váradi városházán, a cél az, hogy május végére minden ilyen szolgálat működjön.

A polgármesteri hivatal közleményében arról tájékoztat, hogy május 13-tól lehet intézni az autók forgalomba írását a városháza ügyfélfogadó termében, közismert nevén a piramisban. A várakozási idő csökkentése érdekében csak az autók adásvételét fogják helyben lebonyolítani. A piramisban május 18-tól az összes többi tevékenység újraindul. Szintén május 18-tól újra kinyitnak a városháza földszintjén működő ügyfélfogadó helyiségek, azaz a posta, a RER, a Hőszolgáltató Vállalat és az RCS irodái.

A Distrigaz cég ügyfélfogadó irodája június 1-jén nyílik meg a városházán. Fontos tudni, hogy május 22-ig 8–16 óra között lesz ügyfélfogadás a váradi városházán, az órarendet május 25-től hosszabbítják meg; ettől a dátumtól kezdve hétfőtől csütörtökig 8–18 óra között, péntekenként 8–15.30 óra között fogadják a polgárokat, akik azonban csak maszkkal vagy arcvédő pajzzsal az arcukon léphetnek be a városháza épületébe, a bejáratnál mind a polgárok, mind a városházi alkalmazottak lázát megmérik. Emellett korlátozni fogják a belépők számát az ügyfélfogadó irodákban és a piramisban is, ahol polikarbonát szigetelőfalat szerelnek fel az ablakokhoz az ügyfelek és a dolgozók közé. Utóbbiak számára arcvédő pajzsot és fertőtlenítőszereket is biztosítanak, és rendszeres időközönként fertőtlenítik és szellőztetik a helyiségeket.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában