Job Expó

2020.03.02. 11:18

A Nidec és a Premagro is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

A Nagyvárad Job Expo állásbörzét 2020. március 20-án, a hónap harmadik péntekén rendezik meg az Era Shopping Parkban.

A Nidec Oradea 22 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón. Ezekből 12 termelési operátoroknak szól, amelyhez középfokú végzettség szükséges. További tíz munkahely a felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek szól: tervező-gépészmérnök, szeizmológus mérnök, rendszergazda, elektromagnetikai számítási mérnök, CFD-termikus számítási mérnök, termékelemző mérnök, marketing és értékesítési elemző, mindegyikhez 2–5 év közötti tapasztalat szükséges. A Nidec továbbá informatikusi és gazdasági referensi állást ajánl felsőfokú képzettségűeknek, amelyekhez nem szükséges tapasztalat.

A Nidec piacvezető társaság a motoriparban, 1973-ban, Japánban létesült. Jelenleg világszerte 288 társaságot foglal magában és 110.000 alkalmazottat foglalkoztat. A Nidec sikeresen ötvözi a technológiát és a műszaki tudományokat, mindenre talál megoldást ezen a téren. A társaság portfóliója a mindennapi élet iparágainak széles skáláját öleli fel, mint amilyen az informatika, a háztartási gépek, ipari berendezések, autó-, repülő- és hajógyártás, robotika és elektromosenergia-előállítás.

A társaság legfőbb jellemzői a szenvedély, a lelkesedés és a kitartás. „Velünk részt vehet a jövendő csúcstechnológiák kifejlesztésében. Egyetlen elképzelés, ugyanaz a Nidec” – ez a cég jeligéje.

Premagro

Nyugat-Románia legnagyobb, magántőkével rendelkező társasága 1949-ben létesült, kovácsolt és forgácsolt acél alkatrészek gyártására szakosodott.

A Premagro 27 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón. Ezek a következők: gépészmérnök (egy hely), marós (két hely), esztergályos (két hely), CNC-operátor (négy hely) és formavágók (nyolc hely). Ezekhez az állásokhoz 2–5 éves tapasztalat szükséges. A Premagro továbbá keres tíz szakképzetlen munkást a kohászati részlegre, amelyhez elég a nyolcosztályos végzettség. A cég vonzó bérezést, 15 lejes étkezési jegyeket, utazási támogatást ajánl (a városból és a vidékről érkezőknek egyaránt), ezenkívül 7 százalékos jelenléti bónuszt és védőitalt (tej és ásványvíz). A kovácsrészlegen dolgozók továbbá meleg ételt és 15 százalékos nehézségi pótlékot kapnak.

A IV. Nagyvárad Job Expo résztvevői

A negyedik Nagyvárad Job Expo állásbörzére eddig 18 társaság és egy akkreditált szakmai képzéseket biztosító iskola jelentkezett. A jelen lévő cégek bármely szakmai fokozattal rendelkező jelentkezőnek megfelelő állást ajánlanak, a szakképzetlen munkásoktól egészen a felsőfokú végzettséggel rendelkező személyekig. A következő területeken találhatnak munkahelyet az érdeklődők: gépjárműipar, elektronikai ipar, asztalosság, műanyagipar, kereskedelem, informatika, mechanika stb. A feliratkozott cégek a következők: Turism Felix, H. Essers România, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Hanning Motors România, Lava Knitting, Leroy Merlin, Sykes Enterprises, Sogefi Suspension Eastern Europe, Plexus Services RO, PGS Sofa & CO, Turnătoria Iberica, Faist Mekatronic, Plastor, Nidec Oradea, DeLonghi, Eberspaecher Exhaust Technology România és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola. A lista nyitott, feliratkozni a 0728-116-455-ös telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában