Közgyűlés

2020.02.17. 10:22

Beszámoló és küldöttjelölő RMDSZ-közgyűlés Margittán

Szőke Ferenc

A margittai körzeti és helyi RMDSZ-szervezet február 12-én tartotta meg beszámoló és küldöttjelölő közgyűlését a Polgármesteri Hivatal konferenciatermében. A megyei RMDSZ szervezetet Borsi Lóránt ügyvezető alelnök képviselte. Demián Zsolt körzeti RMDSZ-elnök köszöntötte az egybegyűlteket, majd megtartotta beszámolóját, őt követte Árkosi Antal helyi elnök. Margittán tavaly tisztújítás volt, és az elnökök akkor is tartottak már beszámolót, csak egy évre visszamenőleg számoltak be tevékenységükről. A körzeti és helyi szervezet teljes egyetértésben működik, a programok döntő többségét közösen szervezik, derült ki a beszámolókból. Tizenhét programot szerveztek az elmúlt évben, melyeket fényképek kivetítésével illusztrált a körzeti elnök beszámolójában. Az elnökök után Pocsaly Zoltán polgármester tartotta meg négyéves beszámolóját, melyet szintén kivetítéssel tett látványosabbá. Beszámolt a folyamatban lévő EU-s pályázatokról, melyeknek látványterveit is bemutatta.

A részletes beszámolók elég sok időt vettek igénybe, ezért az önkormányzati képviselők rövidített beszámolót tartottak, a teljeset pedig írásban tették le, melyek kérésre bárki számára publikusak, közölte Demián Zsolt körzeti elnök. A közgyűlés valamennyi beszámolót elfogadta, majd kijelölték és megszavazták a megyei küldöttgyűlés kilenc Margitta-körzeti küldöttét. Zárszót Borsi Lóránt mondott, melyben kiemelte az összefogás fontosságát az elkövetkező parlamenti és helyhatósági választások alkalmával, majd mindenkinek megköszönte a részvételt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában