Turisztikai Vásár

2020.02.04. 09:09

Az Aerotravel Vakációgyár is részt vesz a Nagyváradi Turisztikai Vásáron

Eddig 12 ügynökség jelezte részvételét a Nagyváradi Turisztikai Vásáron, amely 2020. február 7−9. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt.

Az One stop travel shop, amely tagja az Aerotravel Group Vakációgyárnak, a fabricadevacante.ro elektronikus felületet és a bukaresti, szebeni, kolozsvári, temesvári és nagyváradi ügynökség-hálózatot is magába foglalja.

Az ügynökség a tökéletes vakáció eltöltésére szolgál ajánlatokkal. „Szeretné felfedezni a világot a különböző fesztiválok színkavalkádjai által? Családi vakációkat szeretne, vagy a hely kulturális és történelmi múltját szeretné felfedezni? Avagy mézeshetei eltöltésére szeretne részt venni egy hajóúton? Előnyben részesít egy szervezett körutazást, vagy pedig lázadó módon inkább kalandokra vágyik? Mindez megtalálható az Aerotravel Vakációgyár ajánlataiban, hangsúlyozzák az ügynökség résztvevői. „Utazzon! Tegyen felfedezéseket! Éljen!” − ez az Aerotravel Vakációgyár jelszava.

A vásár résztvevői

A Nagyváradi Turisztikai Vásáron, amely 2020. február 7−9. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt, eddig tizenkét turisztikai ügynökség jelezte részvételét: Coral Tours, Air Antares, Aerotravel Group Vakációgyár, Domino Tours, Oasis Travel, Simbotour, Transilvania Travel Services, Magic Tours, Smart Holiday by Loredana, CrySmar Travel, ANTREC Bihor és a Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség.

Az eseményt, amelyre a belépés ingyenes, az Inform Media, a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója szervezi.

A Nagyváradi Turisztikai Vásár egy újabb kihívás az Inform Media részére, az eddigi hasonló eseménysorozatok: Nagyvárad Job Expo (három kiadás) és Nagyvárad Expo – lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk (egy kiadás) nagy sikernek örvendtek mind a részt vevő cégek, mind a látogatók körében.

Az esemény résztvevőit az Inform Media sajtótermékei: a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és Bihon.ro portálok, valamint Facebook-oldala népszerűsíti. A vásárra kilátogatók vakációs csomagokat szerezhetnek be promóciós áron, a korai foglalás jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában