IV. Job Expó

2020.02.28. 12:25

A FinProm 30 állásajánlatot kínál a Nagyvárad Job Expón

A Nagyvárad Job Expo állásbörzét 2020. március 20-án, a hónap harmadik péntekén rendezik meg az Era Shopping Parkban.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzén részt vevő cégek közül a FinProm 30 állásajánlattal jelentkezik, amelyekhez nem szükséges tapasztalat. A bérezés mellett a társaság teljesítménybónuszokat, egészségügyi kártyákat, szállítás-költségtérítést városon belül, valamint szakmai továbbképzést ajánl.

Az olaszországi Gruppo MutuiOnline SpA holding tagjaként, a FinProm outsourcing-szolgáltatásokat (feladatkihelyezés) ajánl olaszországi és belgiumi bankok és pénzintézetek részére. Online pénzügyi és banki szolgáltatásokkal, jelzáloghitelekkel, személyi kölcsönökkel, élet-, ház- és autóbiztosításokkal, árösszehasonlítással (több mint 2700 üzlet termékeinek árát vizsgálva) és egyéb szolgáltatásokkal foglalkozik. A kliensek iratgyűjtőinek feldolgozására egy külön digitális rendszer áll rendelkezésre, amely az elektronikus úton beérkezett dokumentumokat felismeri, osztályozza és elemzi, az ezekkel kapcsolatos információk pedig bekerülnek az adatbázisba. Megfelelő felkészítés után a FinProm több mint 400 alkalmazottja Aradon és Nagyváradon szakszerű adatfeldolgozást és -kezelést végez magas szinten, profizmust és folyamatos fejlődést tanúsítva.

A IV. Nagyvárad Job Expo állásbörze 2020. március 20-án lesz az Era Shopping Parkban.

Az eseményt az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója szervezi. Partnerintézmény a Bihar megyei Munkaerő-Foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM). Amint az előző három állásbörzén, a részt vevő cégeket most is az Inform Media sajtótermékei, valamint Facebook-oldala népszerűsíti.

A IV. Nagyvárad Job Expo résztvevői

A negyedik Nagyvárad Job Expóra jelenleg 17 társaság és egy akkreditált szakmai képzéseket biztosító iskola jelentkezett. A jelen lévő cégek bármely szakmai fokozattal rendelkező jelentkezőnek megfelelő állást ajánlanak, a szakképzetlen munkásoktól egészen a felsőfokú végzettséggel rendelkező személyekig. A következő területeken találhatnak munkahelyet az érdeklődők: gépjárműipar, elektronikai ipar, asztalosság, kereskedelem, informatika, mechanika stb. A feliratkozott cégek a következők: H. Essers România, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Hanning Motors România, Lava Knitting, Leroy Merlin, Sykes Enterprises, Sogefi Suspension Eastern Europe, Plexus Services RO, PGS Sofa & CO, Turnătoria Iberica, Faist Mekatronic, Plastor, Nidec Oradea, DeLonghi, Eberspaecher Exhaust Technology România és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola. A lista nyitott, feliratkozni a 0728-116-455-ös telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában