Turisztikai Vásár

2020.02.05. 10:25

A Coral Tours és az ANTREC Bihor is részt vesz a Nagyváradi Turisztikai Vásáron

A Nagyváradi Turisztikai Vásáron, amely 2020. február 7−9. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt, tizenkét ügynökség vesz részt.

Ezek a következők: Coral Tours, Air Antares, Aerotravel Group Vakációgyár, Domino Tours, Oasis Travel, Simbotour, Transilvania Travel Services, Magic Tours, Smart Holiday by Loredana, CrySmar Travel, ANTREC Bihor és a Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség.

Az eseményt, amelyre a belépés ingyenes, az Inform Media, a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója szervezi.

A résztvevőket az Inform Media sajtótermékei: a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és Bihon.ro portálok, valamint Facebook-oldala népszerűsíti. A vásárra kilátogatók vakációs csomagokat szerezhetnek be promóciós áron, a korai foglalás jegyében.

Coral Tours

Az utazni vágyók iránti szeretet és szenvedély hozta létre a Coral Tours utazási irodát, amely 9 éve jelen van a romániai turisztikai piacon, és széles körű vakációs ajánlattal várja a turistákat, világszintű úti célokkal!

A Coral Tours felkészült csapata azonnal válaszol a turisták kéréseire, és minőségi tanácsadással szolgál álomvakációjuk megvalósulása érdekében. Jelszavuk: „Fedezze fel a világot a Coral Toursszal!” Elérhetőségeik: Nagyvárad, Teleki (Primăriei) utca 72. szám, telefon: 0359/420-750, mobil: 0740-825-378, e-mail cím: office@coral-tours.ro, coraltoursoradea@gmail.com, weboldal: www.coral-tours.ro.

ANTREC Bihor

A vásárra kilátogatóknak alkalmuk lesz érdeklődni és feliratkozni különböző turisztikai képzésekre, melyeket az ANTREC Bihor (Vidéki, Ökológiai és Kulturális Turizmus Országos Egyesülete) szervez. Az egyesület továbbképzéseket tart turisztikai szakképesítés és tanácsadás területén. „A turisztikai képzések gondolata abból az óhajból fakad, hogy a romániai turizmust a nemzetközivel egyenértékűvé fejlesszük. Fennállásunk egyik kulcsszava a »tapasztalat«, amelyet szeretnénk megosztani a vendéglátóipar minden szintjén. Mi, az ANTREC Bihor csapata átadjuk tudásanyagunkat, hogy Ön legyen a jövő szakmai kiválósága. Akár karrierje elején áll, akár szakmai átképzés előtt vagy turisztikai magánvállalkozásba kezdene, mi széles körű szolgáltatásokat és hasznos információkat ajánlunk ezen a területen. Sőt mi több, kurzusaink elérhetően mindenkinek, aki megfelel a törvényi minimumnak, egyes esetekben elég a kötelező oktatás befejezése”, mondja Maria Tătar, az ANTREC Bihor elnöke. Továbbá kihangsúlyozza, hogy a turisztikai képzések nem csupán abból állnak, hogy az ismeretanyagot átadjuk az előadás-sorozatokon.

Akik karrierépítési tanácsokért fordulnak hozzánk a kurzusainkon résztvevők közül, támogatásunkban részesülnek nemcsak a képzés során, de annak befejezése után is. Voltak olyan esetek is, amikor megteremtettük a kapcsolatot a munkáltatók és a lehetséges munkavállalók között, többnyire sikerrel! Mindig azt tartottuk, hogy a turizmus területén lehetetlen sikert elérni komoly erőkifejtés nélkül. De ha valaki mellé odaállunk, jobban tud koncentrálni karrierjére, és nem kell külön foglalkozzon a törvényhozói, jogi és gazdasági információkkal, mert azokat többnyire megkapja tőlünk”, hangsúlyozza Maria Tătar. „A turizmus területén elért siker soha nem volt ennyire közel!” – szól az ANTREC Bihor jelszava.

Kurzusok

Az ANTREC Bihor a következő képzéseket ajánlja: turisztikai menedzser (az ANTREC Bihor az egyetlen hivatalos szolgáltató országos szinten); szállodaigazgató, panzióműködtető, adatvédelmi szakember; recepciós (szállodatechnikus); turisztikai ügynök – idegenvezető (helyi vagy országos); báros; borszakértő (sommelier); pincér/felszolgáló (eladó közélelmezési egységekben); szakács; szobalány; nyelvkurzus (angol nyelv). Az ANTREC Bihor segítséget nyújt a turisztikai ügynökség, utazási iroda engedélyének beszerzéséhez is. Hasonlóképpen tanácsadással szolgál a szállodák, villák, hostelek, panziók, vendégházak és kempingek besorolásához és átsorolásához. A besorolás az egység működéséhez, a nemzetközi és országos szabványokhoz való igazodáshoz szükséges, valamint a megfelelő klienskör kiépítéséhez.

Ami a turisztikai menedzsmentet illeti, Maria Tătar pontosít: „egy jó menedzser mindig különlegessé tud tenni egy modern turisztikai egységet, amely elégedett vendégkör kialakításához és megtartásához vezet”. Az ANTREC Bihor elérhetősége: Nagyvárad, Szent László (Unirii) tér 5. szám, telefon: 0720-185-000.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában