Jótékonysági vásár

2019.12.04. 13:00

Te is lehetsz a kis bundások Mikulása!

Jótékonysági vásár lesz szombaton a Gekko Pubban (Körös/Tudor Vladimirescu utca, 40. szám) 14:30-19:00 óra között. A vásáron Bihar megyei állatmenhelyeknek gyűjtenek. Ruhákat, cipőket, kiegészítőket, bizsukat, könyveket, sütiket és egyéb érdekes dolgokat lehet majd vásárolni.

A helyszínen pénz- és ételadományokat is gyűjtenek a négylábúak számára. Szívesen fogadnak száraz kutya- és macskaeledelt, konzerveket, illetve meleg takarókat, pórázokat, pelenkaszőnyegeket, etetőket stb. A szervezők ezúttal újdonsággal is készülnek, ugyanis kialakítanak egy fotósarkot is, ahol vicces kiegészítőkkel 10 lej ellenértékben jópofa képeket készít a közreműködő fotós. A képeket e-mailben küldik el. Továbbá tombolát is lehet vásárolni, egy tombola ára 20 lej.

A decemberi hónap a jóságról, szeretetről és odaadásról szól, ezért fontos az összefogás és az, hogy senki ne feledkezzen meg a négylábú barátokról sem – szerepel a felhívásban. További információk az esemény Facebook-oldalán.

(Borítókép: illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában