Támogatott tartalom

2019.12.24. 09:07

SAF ELECTRIC CANDELABRE – több mint 800 fajta világítótest! Ünnepi nyitvatartás!

Hagyja, hogy elvarázsolják a csillárok, világítótestek legelegánsabb modelljei, mindenféle stílusban: klasszikus, ipari jellegű, vintage, organic vagy fusion.

A Saf Electric – Candelabre Nagyvárad üzletében több mint 800 fajta csillárt, spotlámpát, ledlámpát talál, amivel nappalija, hálószobája, konyhája vagy fürdőszobája hangulatát emelheti, egyedi belső hangulatot teremtve. Ha az üzletben található modellek nem nyerik el tetszését, katalógusunkból rendelhet több mint 15.000 típus közül.

A George Călinescu utca 3. szám alatt levő üzletünkben (a Dacia úti Profi háta mögött) található világítótesteket könnyen beillesztheti otthona építészeti stílusába, a csillárok és lámpák kellemes fénye pedig a lakás minden helyiségét feldobják. A csillárok kitűnő minőségét két, négy vagy öt év garanciával biztosítja üzletünk.

A személyzet kedves, segítőkész, és hasznos tanácsokkal látja el az oda betérőt, hogy igényeinek, ízlésének, otthona stílusának megfelelő világítótestet válasszon.

Várjuk Önöket a George Călinescu utca 3. szám alatt levő üzletünkben, a Dacia úti Profi háta mögött. Ha határozatlan a választásban, munkatársaink segítenek az Önhöz leginkább illő terméket kiválasztani, így eléri otthonában a kívánt hatást.

Mi segítünk, hogy a legkifinomultabb, legpompásabb vagy a legelegánsabb, legdiszkrétebb világítótestet válassza, amely teljesen illik otthona lakberendezési tárgyaihoz, bútorzatához.

Ünnepi nyitvatartás:

December 24., kedd – 9–13

December 25., szerda – ZÁRVA

December 26., csütörtök – ZÁRVA

December 31., kedd – ZÁRVA

Január 1., szerda – ZÁRVA

Január 2., csütörtök – ZÁRVA

Január 6., hétfő – LELTÁR

Ezenkívül a megszokott program szerint tartunk nyitva.

Részletes felvilágosítás a 0744-673-696-os telefonszámon, valamint https://www.facebook.com/Saf.Electric.Candelabre/ Facebook-oldalunkon vagy a http://safelectric.ro weboldalon, ahol képeket is megtekinthet.

(Fizetett hirdetés: H 300069)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában