NMD Gólyabál

2019.12.10. 14:45

Halott Pénz koncert Nagyváradon!

A Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) idei Gólyabál meghívottja a Halott Pénz. A zenekar december 13-án lép színpadra 20 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Az NMD által szervezett gólyabál egy kapcsolódási pont, ahol a Nagyváradi Állami Egyetem, a Partiumi Keresztény Egyetem, az Emanuel Egyetem és az Agora Egyetem hallgatói együtt gyűjthetik az első év feledhetetlen emlékeit. A Gólyabál idei témája a Marvel vs DC, az esten a két képregény-univerzum hősei küzdenek meg a győzelemért a rajongók nagy örömére, a hangulatot pedig majd a Halott Pénz koronázza meg. Az afterparty házigazdája a Gekko Pub, ahol Dj Breathe tekeri majd a lemezeket. A nézőtérre szívesen várnak minden családtagot, barátot, érdeklődőt, nem csupán az egyetem hallgatóit. Jegyek 40 lejes áron minden hétköznap az NMD irodában 10-15 óra között, valamint a Gekko pubban17 óra után kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában