Kék hírek

2024.03.11. 16:05

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Jogosítvány nélkül. Egy 26 éves váradi fiatalembert helyezett 24 órás őrizetbe a rendőrség március 9-én. A sofőr ugyanaznap 15.30 órakor haladt a váradi Aradi úton, mikor a rendőrök megállították. Igazoltatáskor kiderült, hogy felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett, ráadásul felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Mivel a gyorsteszt nem bizonyító erejű, elvégezték a vérvizsgálatot is. A férfi ellen eljárást indítottak.

Drogos sofőr. Egy 33 éves váradi személyt helyeztek 24 órás őrizetbe március 9-én, akit 7.40 óra körül állították meg a rendőrök. A helyszínen drogtesztet is végeztek, ami pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Mivel a gyorsteszt nem bizonyító erejű, elvégezték a vérvizsgálatot is. A férfi ellen eljárás indult. 

Hamis rendszám. Egy 30 éves Dolj megyei férfi került 24 órás őrizetbe március 9-én. A sofőrt aznap 14.40 órakor állították meg a rendőrök a 19/B országúton Bisztraterebesnél. Igazoltatáskor derült ki, hogy a férfi egy beíratlan autót vezetett, amire egy másik gépjárműhöz tartozó rendszám volt felszerelve. Továbbá arra is fény derült, hogy a 30 éves személy jogosítvány nélkül vezetett. Eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!