Kék hírek

2024.03.28. 12:56

Büntettek a közúti rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei március 27-én ellenőrző akciókat végeztek, amelyek során 96 büntetést szabtak ki összesen 38.290 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként négy jogosítványt és 29 forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 36-ot gyorshajtás miatt, 19-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt ittas vezetésért, kettőt szabálytalan mobiltelefon-használatért, egyet szabálytalan előzésért szabtak ki, további 36 szankciót egyéb közúti kihágások miatt adtak.
Nemzetközi körözés. Egy 28 éves, nemzetközileg körözött gyapjúi (Gepiu) férfit kaptak el a rendőrök március 27-én. A férfit a Nagyváradi Bíróság négy év és hat hónap börtönre ítélte minősített rablás miatt. Az elítélt a váradi börtönben fogja letölteni büntetését.
Börtön. Egy 25 éves bontesdi (Buntești) férfit kaptak el a vaskohsziklási rendőrök március 27-én délután. A férfit a Bihar Megyei Törvényszék hét év börtönre ítélte halált okozó testi sértés miatt. Az elítélt a váradi börtönben fogja letölteni büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!