Kék hírek

2024.02.13. 12:55

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság február 12-én 90 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 44.550 lej. Elvettek továbbá négy jogosítványt és egy forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 56 büntetést osztottak ki, 13-at nem kijelölt helyen való megállásért, hármat a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, egyet vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, egyet szabálytalan előzésért és 16-ot egyéb kihágásokért.

Jogosítvány nélkül. Nagyváradon, az Aradi úton fogott el a rendőrség hétfő éjjel 2 órakor egy 31 éves Arad megyei férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Kiderült, hogy a járművezetői engedélyét előzőleg felfüggesztették. Szintén aznap, este 21.20 órakor Tasádfőn fogtak el egy 34 éves drágcsékei férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult mindkét személy ellen. 

Lejárt rendszám. Félixfürdőn fogott el a rendőrség hétfőn egy 20 éves nagyváradi fiatalembert, aki egy kisteherautóval haladt. Az erre felszerelt ideiglenes rendszámtáblák érvényessége lejárt. Eljárás indult az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!