Kék hírek

2023.12.13. 16:10

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Ittasan. A rendőrség elfogott kedd délután 16.17 órakor Nagyváradon, a Kolozsvári úton egy 59 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,53 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogosítvány nélkül. A 60-as jelzésű községi úton, Biharszentteleken fogott el a rendőrség kedd délután 15.20 órakor egy 37 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. A jármű nincs forgalomba íratva. Eljárás indult ellene.

Bedrogozva. A rendőrség 24 órás őrizetbe vett kedden egy 25 éves nagyváradi férfit, miután elfogták bedrogozva járművet vezetni. A férfit egyébként december 12-én, 10.50 órakor Nagyváradon, a Püspöki (Matei Corvin) úton állították meg, és felmerült a gyanú, hogy kábítószert fogyasztott. A gyorsteszt eredménye megerősítette ezt, majd vérvizsgálatot is végeztek. Az ügyben további vizsgálat folyik.

Letartóztatás. Elfogott és letartóztatott a rendőrség kedden egy 59 éves gyapjúi (Gepiu) férfit, akit a nagyváradi bíróság 1 év és 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt csend- és rendzavarás miatt, valamint verekedésért. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!