Tűzeset

2023.06.29. 11:46

Lángok csaptak fel egy váradi lakás konyhájában

Tűzeset miatt riasztották a nagyváradi tűzoltókat szerda este, egy férfi a lakásban tartózkodott.

Forrás: ISU

Törő Enikő

A Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőséghez szerdán 22.10 órakor érkezett a bejelentés, hogy tűz keletkezett egy nagyváradi, Leonardo da Vinci utcai tömbház negyedik emeleti lakásában. A helyszínre az 1-es osztagtól mentek ki csapatok, tűzoltók és rohammentősök, valamint magassági mentésre kiképzett katonai tűzoltók. Kiérkezésükkor megállapították, hogy a tűz a konyhában csapott fel, az egész lakást ellepte a füst. Kevesebb, mint tíz perc alatt eloltották a lángokat, így sikerült lokalizálni azokat, mielőtt tovább terjedtek volna a lakás többi helyiségére. 

A lakásban tartózkodott egy 39 éves férfi, az ingatlan tulajdonosa. A férfi füstmérgezést szenvedett, a Bihar Megyei Sürgősségi Klinikára szállították. 
A tüzet egy működésben, felügyelet nélkül hagyott gáztűzhely okozhatta. Elégtek bútordarabok és konyhai elektronikus eszközök, valamint egy ablak és egy ajtó. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!