Kék hírek

2024.03.19. 12:45

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei március 18-án ellenőrző akciókat végeztek, amelyek során 89 büntetést szabtak ki összesen 32.505 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként öt jogosítványt vettek el. A büntetések közül 53-at gyorshajtás miatt, 18-at a biztonsági öv használatának, kettőt az elsőbbségadásnak az elmulasztásáért, kettőt szabálytalan előzésért szabtak ki, további 14 szankciót egyéb közúti kihágások miatt adtak. 
Lopás. Három, 20–22 év közötti bihardobrosdi (Dobrești) fiatalt helyezett 24 órás őrizetbe a rendőrség március 18-án lopás miatt. A nyomozás során kiderült, hogy 2023 októbere és ez év március 10. között a fiatalok betörtek egy bihardobrosdi lakatlan házba, ahonnan különböző elektromos szerszámokat, festményeket, egy gázpalackot, díszeket és más javakat loptak el összesen 10.000 lejes kárt okozva. Ennek körülbelül 60 százalékát szerezték vissza a rendőrök. A nyomozást folytatják az ügyben.
Börtönbe került. Egy 40 éves margittai személyt kaptak el a rendőrök, akit a Nagykárolyi Bíróság egy év és hét hónap börtönre ítélt jogosítvány nélküli vezetés miatt. A férfi a váradi börtönben fogja letölteni büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!