Bulvár-celeb

2023.07.05. 06:30

Különös dolgot árult el Járai Máté Törőcsik Mari házáról

Döntött a család a színészóriás egykori szeretett otthonáról.

MW

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Tumbász Hédi

Sokan találgatnak, hogy valóban el fogják-e adni Törőcsik Mari velemi otthonát. A színészlegenda élete utolsó éveiben elszigetelten élt, csupán a család, a barátok és kollégák látogathatták meg a színésznőt, aki bár méltósággal viselte betegségét, 2021. tavaszán elhunyt.

Halála után a család és a tisztelői mindent megtettek azért, hogy az emlékét méltó módon megőrizzék, de a sok tervből egyedül csak a róla elnevezett utca valósult meg Velemben.

A róla mintázott szobor, illetve az emlékház csak álom marad, a család időközben ugyanis eladásra kínálta Törősik Mari házát.

Fotó: Móricz István / Forrás: Bors

Sokáig tervben volt, hogy a velemi önkormányzat emlékházzá avatja a művésznő egykori otthonát, de a megvásárlás anyagi okok miatt nem valósulhatott meg.

A háttérben azonban megszületett a döntés, Teréz titokban eladásra hirdette meg édesanyja házát. Az akkori információk szerint 45 millió forintért ajánlotta a vevőknek, de egyelőre még nem sikerült új tulajdonost találnia.

A család eddig nem erősítette meg, illetve nem is cáfolta ezeket a pletykákat. A színésznő fogadott unokájának, Járai Máténak a minap nekiszegezték a kérdést nagymamája otthonáról:

A mamának a házával mi van, eladják?

"El fogják szerintem, igen. De hát azt a nagynénim intézi, nem én" – mondta mosolyogva Máté.

Hogy miért járt Velem környékén Járai Máté, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában