Halálos ütés

A Bihar megyei Törvényszék mellett működő Ügyészség befejezte a nyomozást Marian Florin Octavian ügyében, akit február 8-án azért állítottak bíróság elé, mert halált okozó ütéssel vádolták, mely kimerítette a Büntető törvénykönyv 183. paragrafusában leírtakat.

Előzőleg a vádlott huszonnégy órás előzetes letartóztatásban volt, majd szabadlábon védekezhetett, de harminc napig nem hagyhatta el az országot. Azzal gyanúsították, hogy szeptember 27-én alsótótfalui lakásának udvarán öklével és egy kézi kukoricahántóval úgy megütötte testvérét, a 21 éves M. G. M-et, hogy ez később belehalt sérüléseibe. Az ügyészség közleményében megjegyzi, hogy a büntető vizsgálat nagyon világosan zajlott le, köszönhetően az ügyben nyomozó ügyésznek, valamint a Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kriminalisztika szolgálata munkatársainak.

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter