Gyászhírek, 2017. november 15.

Gyászhírek, 2017. november 15.
Együttérzéssel osztozunk kolléganőnk, Buchmüller Éva és családja fájdalmában, amit drága édesanyja elvesztése okozott. A Kingart vezetősége és munkaközössége.

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki testvérünknek, KIS OTILIÁNAK és családjának édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Nyüvedi Református Egyházközség Presbitériuma.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, férjre, apára, IFJ. BARABÁS JANCSIRA, aki ma, november 15-én lenne 45 éves, de a kegyetlen halál elragadta szerettei közül. Egy jajszó annyit sem mondtál, Bármit hozott a sors, nem panaszkodtál. Kórházi ágyadon fogtuk a kezed, Remegve figyeltük élni vágyó tekinteted. A betegség erős volt, legyőzte testedet. Semmi mást nem akart ő, csak élni még. Egy célod volt, a családodért élni. Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Örökké gyászoló édesanyád, édesapád, szerető feleséged és imádott gyermeked Alex.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága édesanya, anyós, nagymama, FAZEKAS ÉVA türelemmel viselt, hosszú szenvedés után 85 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése csütörtökön, november 16-án 11 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle fia István, menye Cleo, unokái Zsuzsi és Robi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, testvér, anyós és nagymama, BENCZIK MARIA életének 85. évében elhunyt. Emlékét szívünkben őrizzük örökké. Temetése 2017. november 15-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle lánya Mari, fia András, menye Elvira, veje István, unokái Jancsika, Robi, Alic és testvére Rozi.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, ismerősöknek, szomszédoknak, akik a szeretett COSMA LAURENŢIU temetésén részt vettek, sírjára virágaikat helyezték és mély gyászunkban osztoztak. Gyászoló családja, néhai Dr. Vitéz Dercsényi Dávid Gyula leánya.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és nagyapa, ŐSZI PLICZA LÁSZLÓ életének 82. évében csendesen megpihent. Temetése csütörtökön, november 16-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik tőle gyászoló családja.

*

„Az idő múlik, szállnak az évek, az én szívemben megmarad emléked.” Szomorúan emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, GYURKOVICS JOLÁNRA (Szalárd), akitől ma egy éve vettünk végső búcsút. Gyászolja lánya Joli, élettársa Ente és kisunokája Patrik.

*

Együttérzésünket fejezzük ki BAKUCZ KATI kollégánknak és családjának a szeretett anya elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Isten nyugtassa békében. A SCM Telepreciziai kollégai.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk ŐSZI PLICZA LÁSZLÓTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!Kovács Éva és családja.

*

Fájó szívvel és hálával gondolok szeretett férjemre, ID. CSÁKI FERENCRE halálának 2. évfordulóján. Hiába múlnak az évek, a mosoly mögött is ott vannak a fájó könnyek! Nyugodjon békében! Bánatos felesége Teri.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett PASZLER SÁNDOR (a Maxim cég volt dolgozója) életének 66. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése csütörtökön, november 16-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja: lánya Marika és családja, fia Sanyika és családja, fia Attila, keresztfia Józsi és családja, sógornője Marika.

*

Köszönjük minden kedves rokonnak, barátnak, szomszédnak, ismerősnek és a zsibói gyülekezetnek, hogy szeretett halottunkat, Z. NAGY BÉLÁNÉT (Margit néni) utolsó útjára elkísérték, részvétet nyilvánítottak. Emlékét örökre megőrizzük. A bánatos család.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, anyós, nagymama, dédi, PAPP IRMA (TÓTI) súlyos és fájdalmas betegség után 78 éves korában itthagyta szeretteit. Amíg velünk voltál, egyszerű volt minden, most, hogy megpihentél, oly üres lett minden. Dolgoztál, bíztál, hittél, szerettél, nem maradt árván, mint megteremtettél. Mert az arcod örök, és nem száll el szavad minden tanításod a lelkünkben marad. Nemes volt a szíve, drága kezed, dolgos életed nehéz volt, álmod legyen boldog. Temetése szerdán, november 14-én 12 órakor a tóti kápolnából. Pihenésed legyen csendes és nyugodt. Búcsúznak tőle szeretett lányai Kati, Adél, Ati, fia Karcsi, három veje, menye, unokái, és dédunokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára és nagyapára, ID. OLÁH IMRÉRE (volt sofőr)
halálának 9. évfordulóján. Ez a nap az emlékezés napja, érted imádkozunk halkan, zokogva. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkbe élni fogsz mindörökre. Örökké bánatos feleséged Ági, lányod Ágika, fiad Imi és unokáid a messze távolból.

*

„Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk téged.” Fájó szívvel búcsúzunk ÖZV. ŐSZI PLICZA LÁSZLÓTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Bányai J. Attila és családja.

*

„Én tudom, milyen elveszteni egy szülőt, aki szeretett téged. Tudom, hogy ez kettéosztja az életedet előtte és utána. Bármennyi idő telt el azóta, bármilyenek is voltak a körülmények, a gyerekben örökké megmarad a fájdalom.” (Nora Roberts) TÓTH MAGDOLNA, PISTOL IULIANA Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a hat hete elhunyt szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, dédtatára, MAKKOS FERENCZRE. „Voltak még terveid, nem készültél menni. De elvették életed, nem tudtál búcsúzni. Csendben mentél el, örök csendre leltél, szívünkben azóta mély fájdalom él. A te csillagod fent ragyog az égen, utat mutat nekünk a gyász sötétjében. Légy boldog ott, ahova mentél, nem haltál meg, te csak álmodni mentél. Oly drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja semmi, lelkünk sebeit nem gyógyítja senki.” A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk BERKE ZSUZSANNÁRA (szül. KÖTELES) halálának 30. és BERKE KÁROLYRA (Tenke) halálának 5. évfordulóján. Emlékük legyen áldott. A bánatos család.