Gwyneth Paltrow elvesztette harmadik gyermekét

Tolószékben vitte a férje az Oscar-díjas színésznőt a New York-i kórház sürgősségi osztályára. Az a hír járja, hogy Gwyneth harmadik gyermekével vetélt el.

Az a hír járja, hogy a színésznő áldott állapotba került harmadik gyermekével, ám a feszített munkatempónak köszönhetően elvetélt – írja a Kiskegyed. Ezt támasztja alá, hogy egy hete a New York-i Mount Sinai klinika ambulanciájára férje szállította be. Gwyneth annyira le volt gyengülve, hogy kerekesszékben ülve tolta be aggódó férje, míg a sztár sírva, kétségbeesetten kiabált orvosért.
A színésznőt meglátva nagy sürgés-forgás kezdődött. Vagy fél tucat orvos szaladgált, hogy a leghamarabb el tudják. Az éjszakát azonban bent töltötte megfigyelés alatt, csak másnap hagyhatta el a kórházat.

Csontsoványra fogyott

A pár szóvivője szerint Gwyneth már jól van, otthon lábadozik. Az okról viszont szűkszavúan úgy nyilatkozott, hogy ez a színésznő személyes ügye.
Hollywoodban viszont beindult a pletykagépezet. A színésznő egészségügyi állapotáért az utóbbi hónapokban többen is aggódtak. Mikrodiétájának köszönhetően szinte csontsoványra fogyott, sokan anorexiával gyanúsították, így nem csoda, hogy jártányi ereje sem maradt, és nem bírja a nagy hajtást. Az elmúlt egy évben két filmet is forgatott, reklámkampányokban szerepelt. Nem beszélve gyermekeiről, akiknek a nevelése többnyire rá maradt, miután férje együttesének legújabb albumát készítette, és végigturnézták a világot.

Pitt jobbulást kívánt
Házasságuk sem működött ezért tökéletesen, mégis azt pletykálják, a színésznő harmadik gyermekével volt terhes, ám a nagy hajtás és a zaklatott életvitel nem kedvezett a magzat egészséges fejlődésének, ezért vetélt el. Ezt megerősíti a szóvivő megjegyzése is, miszerint a sztár egy kis nyugalmat és megértést kér, hogy összeszedhesse magát. Brad Pitt és Madonna az elsők között volt, akik lapot küldtek neki, amelyben mielőbbi gyógyulást kívánnak barátjuknak.