Liverpool – Unirea Urziceni: Optimista ialomiţaiak

<p>A labdarúgó Európa Liga első selejtezőfordulójának első mérkőzését rendezik csütörtök este. A Unirea Urziceni a Liverpool otthonában lép pályára.</p>

A Liverpool ellen játszik csütörtök este az Unirea Urziceni labdarúgócsapata az Európa Liga nyolcaddöntőbe jutásáért. A találkozó előtti nyilatkozatokból kiderül, Ronny Levy, az Unirea új edzője (képünkön) offenzív játékot vár tanítványaitól az angliai meccsen. Ezért Bilaşcot, Onofraşt, Frunzát és Rusescut már a kezdőcsapatba beállítaná az izraeli tréner.
Túloldalt Rafa Benitez is alaposan felkészült a román bajnoki címvédő elleni meccsre. Megfigyelőket küldött az Unirea felkészülési mérkőzéseire (mivel a román csapatok még nem játszottak idén tétmeccseket), illetve tanácsokat kért a Sevilla szakvezetőitől. A spanyol és román alakulat ugyanis egy csoportban szerepelt a Bajnokok Ligája csoportkörében. „Sevilla menedzsere azt mondta a csapatról (Unirea Urziceni – szerk. megj.), hogy fegyelmezett játékuk van, tapasztalt labdarúgók alkotják a keretet” – nyilatkozta Benitez.
A mérkőzés egyébként 22 órakor kezdődik és a Pro Tv élőben közvetíti. A találkozót megelőzően a román kereskedelmi adó élőben közvetíti az Ajax – Juventus találkozót. Ugyanakkor kedden rendezték az Everton – Sporting Lisboa mérkőzést, amelyen 2–1–es hazai siker született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!