ERDON Országos hírek

2019.09.01. 11:23

Megtalálták a gyerekeket megmentő férfi holttestét

A katonai búvárok megtalálták vasárnap délelőtt annak a férfinak a holttestét, aki szombaton kimentett Olimpon két gyereket a vízből, ő maga azonban nem tudott kijönni a hullámok közül.

A katonai búvárok megtalálták vasárnap délelőtt annak a férfinak a holttestét, aki szombaton kimentett Olimpon két gyereket a vízből, ő maga azonban nem tudott kijönni a hullámok közül.Az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítatni a 18 órával ezelőtt eltűnt személy esetében.

A 32 éves, Dâmboviţa megyei, szakmáját tekintve kőműves fiatalember, feleségével együtt töltötte vakációját a tengerparton, és részt vett a Pro Románia párt nyári iskoláján.

Victor Ponta, a Pro Románia elnöke szombat este közölte, hogy a párt egy tagja belefulladt a Fekete-tengerbe Olimpon, amikor megpróbált két gyereket kimenteni a vízből, a tragédia miatt törölték a párt fiataljainak meghirdetett nyári iskolájának további programját.

Ponta szerint az egybegyűlteket sokkolták a történtek és részvétét fejezte ki kollégájuk családjának, aki egy igazi hős volt , aki megmentett két gyereket, akiket nem is ismert.

A Pro Románia nyári iskolája szombaton kezdődött Olimpon és a programok vasárnap is folytatódtak volna.

Az utóbbi napokban a tengerparton magas hullámok és erős part menti örvények vannak - csak pénteken hatan fulladtak a tengerbe a román tengerparton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!