ERDON Országos hírek

2019.08.09. 10:52

A PNL első alelnökévé választották Rareş Bogdant

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) országos tanácsa Rareş Bogdan EP-képviselőt választotta meg a párt a politikai stratégiákért felelős, első alelnöki tisztségébe.

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) országos tanácsa Rareş Bogdan EP-képviselőt választotta meg a párt a politikai stratégiákért felelős, első alelnöki tisztségébe.Rareş Bogdan 2719 támogató szavazatot kapott, 41-en ellene szavaztak, 9 voksot pedig semmisnek nyilvánítottak.

Ez rendkívüli előléptetés. Sok olyan, tapasztalattal rendelkező kollégánk van, akik sokat harcoltak a pártért és jelöltek lehettek volna erre a funkcióra. Mi mégis ezt a javaslatot tártuk önök elé, mert a rendkívüli előléptetések a rendkívüli eredmények után következnek, és be kell ismernünk, hogy Rareş Bogdan feladta sikeres újságírói karrierjét, amely során bátran mutatta be a romániai törvénytelenségeket és csatlakozott hozzánk, hogy az EP-képviselői tisztségre jelöltesse magát. Ez egy rendkívül fontos döntés volt, nagy szerepet játszott a PNL győzelmében. (...) Azért is javasoltuk őt, mert Rareş Bogdan jelöltetése pillanatától három hónapon keresztül folyamatosan jelen volt mellettem, kollégáink mellett minden egyes megyében és településen, együtt küzdött velünk a PNL eme szép győzelméért - fejtette ki Ludovic Orban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!