ERDON Országos hírek

2017.09.20. 14:19

Szombatra virradóan nem működnek majd a Bancpost bankautomatái, POS-termináljai és bankkártyái

Szeptember 22-ről 23-ra virradóan, 22 órától reggel 8-ig, az informatikai rendszeren történő módosítások miatt, nem működnek majd a Bancpost bankautomatái, POS-termináljai és bankkártyái - tájékoztat a pénzintézet szerdai közleménye.

Szeptember 22-ről 23-ra virradóan, 22 órától reggel 8-ig, az informatikai rendszeren történő módosítások miatt, nem működnek majd a Bancpost bankautomatái, POS-termináljai és bankkártyái - tájékoztat a pénzintézet szerdai közleménye. A Bancpost arra kéri ügyfeleit, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett, esedékes tranzakciójukat a fenti időszakot megelőzően rendezzék.

További részletekkel az intézmény 021 308 4669-es telefonszámán állnak rendelkezésre.

A Bancpost 26 éve van jelen a román piacon, jelenleg 147 bankfiókot működtet és körülbelül egymillió ügyfelet szolgál ki, 530 bankautomatája, 6.100 üzletekben és egyéb elárusítóhelyeken felszerelt POS-terminálja és 190 automata fizetési terminálja (APS) van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!