ERDON Országos hírek

2010.08.01. 17:33

Helyettesítői pedagógusi állások

<p>Július 28 és 30 között történt a jelentkezők kihelyezése a tanügyi helyettesítői állásokra a 2010-2011-es évre. Ezáltal 380 állást sikerült elfoglalni, 212-őt városon, 168-at pedig vidéken. Összesen 282 pedagógusi állás maradt betöltetlenül, 161 városi, 121 vidéki környezetben.</p>

Ezeket a következő periódusban lehet elfoglalni. Azok a jelentkezők, akik a július 14.-i vizsgán nem érték el az ötös jegyet, vagy nem jelentek meg a vizsgán, augusztus 3.-án és 4.-én 9 és 15 óra között jelentkezhetnek beiratkozási lapjuk felújítására a Constantin Brăncuşi Iskolacsoportban. Ez a tantárgyak szerinti sorrendben fog történni, amelyet augusztus másodikán függesztenek ki a megyei tanfelügyelőség székhelyén. Azok a szakképzett személyek, akik helyettesítői állásra szeretnének jelentkezni, és ezidáig nem iratkoztak be a versenyvizsgára, megtehetik azt szintén augusztus 3-4-én ugyanazon a helyszinen. A gyakorlati és nyelvi ismeretek felmérése agusztus 5-én zajlik, a szakvizsga pedig augusztus 6-án lesz. Annak helyszínéről és a kezdési időpontokról időben tájékoztatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!