ERDON Helyi sport hírek

2016.03.01. 08:44

Érmelléki öregfiúk Nyíradonyban

Érmihályfalvi és érsemjéni "öregfiúkból" állt csapat vett részt az elmúlt vasárnap egy Nyíradonyban rendezett tornán, egyedüli határon túliként.

Érmihályfalvi és érsemjéni "öregfiúkból" állt csapat vett részt az elmúlt vasárnap egy Nyíradonyban rendezett tornán, egyedüli határon túliként.

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg az elmúlt vasárnap Nyíradonyban, a Harangi Imre Sportcsarnokban a Farkas Divatház Kupa nemzetközi öregfiúk labdarúgó tornát, melyet egy Érsemjén néven futott, érmihályfalvi és érsemjéni tagokból összeállt gárda avatott nemzetközivé. A tíz csapatos mezőnyben képviseltette magát továbbá Nyíregyháza, Hajdúsámson, Nyírábrány, Nyírbéltek, Debrecen-Józsa, Nyírlugos, Nyíradony és Debrecen két csapattal. A kiírás szerint csak 35 évnél idősebbek léphettek pályára, fiatalabbak abban az esetben, ha 100 kg felett volt a testsúlyuk. Sajnos, ezt több csapat sem tartotta be, a szervezők sem voltak szigorúak, ami meg is látszott a végén, hiszen a helyosztókig olyan gárdák kerültek, akik "jobban bírták szusszal".  De mindez nem ment a kellemes, sportos, baráti hangulat rovására, jó és sportszerű találkozókat láthattunk.

Négy csoportmeccs

A csapatokat két csoportra osztották, a B-be került a Venkli Csaba - Solymosán István, Solymosán Ferenc, Próbli János, Székely László (Érsemjén), Gombási Róbert, Crisan Sándor, Sütő Szabolcs, Rencz Csaba (Érmihályfalva) összetételű érmelléki gárda, mely a négy csoportmeccsén a következő eredményeket hozta: 1-0-ás győzelem a debreceni Trabant SE ellen (gólszerző Gombási Róbert), 1-1 Nyírlugossal (gólszerző Próbli János), 5-1-es vereség a józsai Bokafogótól (gólszerző Solymosán Ferenc) és 3-0-ás vereség Nyíradonytól. Az utolsó meccs előtt még volt remény a továbbjutást jelentő második csoporthely megszerzésére, ám, mint említettük, elfogyott a szussz, maradt egy kellemes emlék, illetve az ígéret, hogy legközelebb is ott leszünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!