ERDON Helyi sport hírek

2016.02.12. 13:09

"Thermal Trail Race" terepfutó verseny

A nagyváradi Xterra Sportegyesület május 14-én immár 4. alkalommal szervezi meg a "Thermal Trail Race" elnevezésű terepfutó versenyét.

A nagyváradi Xterra Sportegyesület május 14-én immár 4. alkalommal szervezi meg a "Thermal Trail Race" elnevezésű terepfutó versenyét.

A versenyen bárki részt vehet, aki felkészültnek érzi magát, hogy teljesítse a távok egyikét. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Május 1 fürdőt körülölelő dombokon zajlik majd az esemény. Két távra lehet nevezni: 10 és 20 km. Mivel a verseny terepen zajlik, így szintemelkedés is van: a 10 km-es távon 240 m pozitív szintemelkedés; a 20 km-es távon 480 m pozitív szintemelkedés.

A Rajt-Cél terület a Május 1 fürdői erdészház mellett lesz kiépítve. Az útvonal a szervezők által jól látható módon ki lesz jelölve piros-fehér szalaggal és nyilakkal. A szervezők az első 200 jelentkezőt tudják fogadni.

Amit a nevezési díjért kapnak a versenyzők: egyedi technikai pólót; időmérő csippel ellátott rajtszámot; eredménylistát évkategóriákra osztva; online letölthető oklevelet; online fotógalériát; frissítőpontokat az útvonalon; orvosi felügyeletet.

Minden célba érkező egyedi, kézzel készült befutó érmet kap majd.

Bővebben az eseményről, a versenyszabályzatról a www.thermaltrailrace.com oldalon olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!