ERDON Helyi sport hírek

2014.06.06. 11:08

Horgaikat áztatták a sajtósok

Több, mint negyven kg halat fogtak a sajtó képviselői a múlt héten Szentimrén megrendezett Sajtó kupa 12. kiírásán.

Több, mint negyven kg halat fogtak a sajtó képviselői a múlt héten Szentimrén megrendezett Sajtó kupa 12. kiírásán.

Múlt hét végén a Berettyóvölgyi Horgász- és Vadász-egyesület által fenntartott szentimrei tónál rendezték meg a sporthorgász Sajtó Kupa 12. kiírását. A szokás szerint Sorin Sotoc által szervezett esemény rendezésébe ezútal Ovidiu Pascu kollégánk is „belekontárkodott”, inkább több, mint kevesebb sikerrel, ugyanis a szervezés, a horgászat, a kollégákkal való néhány órás együtt lét pompásra sikeredett. Hat sajtótermék tizenegy pecása próbálkozott a halak partra csábításával, s ezúttal sem volt olyan horgász, aki ne fogott volna halat. Sőt, ezúttal igen sok volt a szakítás is, miután a Constructorul Sălard igazgatója, a Guba Jenő által „megálmodott” tóban számos kapitális hal (ponty, amúr, harcsa, kárász) úszkál.

Győztesek

A négyórás verseny végén negyven hal kilogramm hal került a szákba, majd onnan vissza a vízbe, s a legtöbb pikkelyest az Informaţia de Bihor munkatársa, Szatmári Tibor fogta (11,9 kg) ezzel az első helyen végzett. Alig maradt le mögötte a második helyen záró Jurnal Bihorean újságírója, Simona Albinaru, aki 11,30 kilogrammot összesített. Harmadik helyen az Oradea Press-es Vasilică Ichim (3,34 kg) végzett. A Carp Fan, a Fir Întins és az Autograf által támogatott verseny legnagyobb halát (1,58 kg) szintén Jurnalos kolléganőnk fogta, s ezért külön díjban részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!