ERDON Helyi sport hírek

2012.05.25. 09:51

Az Oţelul az ellenfél

A manchesteri ifjúsági labdarúgó tornáról hazaérkező Liberty legénysége máris a romániai országos elődöntőre utazott.

A manchesteri ifjúsági labdarúgó tornáról hazaérkező Liberty legénysége máris a romániai országos elődöntőre utazott.

Az ifjúsági bajnokság elődöntő tornának a Bukarest melletti Buftea ad otthont május 25-27. között, s a Liberty már kedden elutazott előbb Ngyszebenbe, majd az e hét végén rendezendő mérkőzések helyszínére, amelyeket követően akár a döntőbe jutást is kivívhatják Halász László edző tanítványai. Ha ez megszerzése mégsem sikerülne, abban az esetben is dicséret illeti a fiúkat – nyilatkozta a szakvezető, akinek huszonhat tagú keret áll a rendelkezésére és nincsen sérült vagy eltiltott játékosa.

Sorsoltak

Csütörtök délelőtt eldőlt, hogy a Liberty ellenfele az elődöntőben a Galaci Oţelul együttese lesz ma 17 órai kezdettel. A másik ágon a Konstancai Viitorul–Kolozsvári Universitatea mérkőzést tekinthetik meg 19 órai kezdettel az érdeklődők. A két vesztes csapat vasárnap 17 órától küzd a bronzérem megszerzéséért, míg a döntő csatára 19 órai kezdettel kerítenek sort a rendezők. A díjkiosztó ünnepség szintén vasárnap, a találkozók befejezését követően lesz.

Szántó Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!