ERDON Helyi sport hírek

2012.02.21. 13:38

Barátságos mérkőzések

Bihari labdarúgócsapatok főszereplésével számos barátságos találkozót rendeznek a napokban: a sort a Debrecenben edzőtáborozó Nagyváradi Bihar FC nyitja, amely szerdán 11 órától a Civis városban a magyar NB II-ben érdekelt Balmazújvárossal mérkőzik meg.

Bihari labdarúgócsapatok főszereplésével számos barátságos találkozót rendeznek a napokban: a sort a Debrecenben edzőtáborozó Nagyváradi Bihar FC nyitja, amely szerdán 11 órától a Civis városban a magyar NB II-ben érdekelt Balmazújvárossal mérkőzik meg. Szombaton, szintén Debrecenben a Nagybányai FC és egy ukrán együttes lesz a váradiak ellenfele. A román másodosztály másik bihari képviselője, a Félixfürdői Luceafărul csütörtökön 12 órától Nagyszalontán a Rékással találkozik, viszont elmarad a szombatra Debrecenbe tervezett Loki elleni mérkőzése. Harmadosztályú cspataink sem maradnak meccsek nélkül: az Érmihályfalvi Unirea szerdán 13 órától Nagyszalontán a IV. ligás Váradalpári Tricolorult fogadja, s tervbe van véve egy meccs péntekre a Bihari Cetateaval, majd szombatra vagy vasárnapra Debrecenben egy ukrán alakulattal. A Belényesi Bihorul az Ifjúsági Stadion műfűves pályáján szerdán 18 órától a Szentandrási Crişulal találkozik, s a hegyközpályiak sem maradnak futball nélkül, ugyanis szerdán 19.30 órától a Borsi Viitorul–Félixfürdői Luceafărul II. összecsapást rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!