ERDON Helyi sport hírek

2011.12.21. 16:03

Szűcs Barni KO–val búcsúztatta az évet

A Szatmárnémeti Kyo Gym SK szatmárhegyi thaibokszolója, Szűcs Barnabás hat győzelemmel (ebből öt KO) és egy vereséggel zárta az évet.

A Szatmárnémeti Kyo Gym SK szatmárhegyi thaibokszolója, Szűcs Barnabás hat győzelemmel (ebből öt KO) és egy vereséggel zárta az évet.

 

 

Újabb győzelemmel, egy technikai KO–val koronázta meg az évet a Szatmárnémeti Kyo Gym SK szatmárhegyi sportolója, Szűcs Barnabás. A Sepsiszentgyörgyön rendezett Full Fight Gála főmérkőzésén egy 5x2 perces könyökütést is engedélyezett thaiboksz összecsapáson Barni a szó szoros értelemben kiütötte a ringből olaszországi ellenfelét. Simone Balerini a második menetig még talpon maradt a szatmárhegyi „bunyós” ütései után, viszont a harmadik körben padlót fogott, viszont kötélen kívülre esett. A szabályok szerint ilyen esetben a bíró nem számolhat rá a szenvedő félre, így az olasznak sikerült visszakapaszkodnia a ringbe, a közönség legnagyobb örömére. Így további két percig élvezhette a nagyérdemű Barni mutatványát, viszont az utolsó menetben Balerini és edzője úgy döntött, bedobják a törölközött.

 

A szatmárhegyi teljesítménye tetszett az olaszoknak, ugyanis tavasszal egy nyolcastornán lép majd kötelek közé Barni. „Örülök, hogy jól kezdődik a következő év. Idén majdnem tavaszig kellett várjak az első versenyemre. 2012–ben viszont január 20–án már Hollandiában meccselek, februárban Oroszországban, és talán márciusban lesz az olaszországi torna” – mondta lapunknak Barni, aki idén hét meccsből egyet vesztett, ötöt pedig KO–val nyert meg.

 

A szentgyörgyi tornán egyébként a Kyo Gym SK másik sportolója, Alice Ardelean pontozással vesztett bukaresti ellenfelével szemben egy K1 szabály szerint rendezett 3x2 perces meccsen, míg a Debrecenben rendezett Fight Code Gálán Marius Munteanu a K3 szabályrendszer szerint rendezett összecsapáson döntetlent ért el magyarországi ellenfelével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!